ALPS Beirut

Home » Classes » ALPS Beirut – modern standardarabiska (MSA) eller den levantisk arabiska dialekten, eller båda.

ALPS Beirut – modern standardarabiska (MSA) eller den levantisk arabiska dialekten, eller båda.

ALPS Beirut

The Academy of Languages and Pratical Skills” ligger i Hamra nära det amerikanska universitetet i Beirut och lär ut arabiska till elever i alla olika nivåer. ALPS är ett program av ”the Institue of Middle East Studies” (IMES) som ligger i Mansourieh, Libanon.

Praktisk

Alla arabiska lektioner omfattar det dagliga livet och kulturen i Beirut så att eleverna kan använda det de lär i praktiken redan första dagen. Eftersom man lär sig den libanesiska dialekten hemma kan det vara svårt att hitta bra skolböcker. ALPS skolböcker har utvecklats av språk specialister, formats perfekt genom års erfarenhet och bevisats ge väldigt bra resultat.

Personlig 

Det är våra utmärkta lärare och små klasser som verkligen utmärker ALPS. Vi erbjuder dessutom privat läxhjälp från 8.00 till 20.00 fem dagar i veckan.

Flexibelt

ALPS anpassar sig till varje elevs schema och tillgodoser elever i alla nivåer.

Välj ditt program

Välj mellan modern standardarabiska (MSA) eller den levantisk arabiska dialekten, eller båda.

MSA används i alla arabländer genom böcker, tidningar, nyhetssändningar och formella tal. Läs mer om MSA och media arabiska kurser.

Levantisk arabiska talas i hemmet och bland vänner i Levanten (Libanon, Syrien, Jordanien och Palestina). Lär dig mer om våra kurser inom den levantiska dialekten.

Välj ditt tempo

ALPS kurser är generellt en månad långa. Kurser börjar när som helst under året och du väljer hur många timmar du vill studera i veckan.

Online arabiska kurser via Skype

Studera arabiska oavsett var du bor. Börja en privat lektion via Skype och lär dig MSA eller den libanesiska dialekten. Varje lektion är 45 minuter lång där det endast är du och din lärare. Vi kommer fokusera på vad du vill lära dig och ge dig personlig återkoppling och instruktioner. Skype lektioner är tillgängliga för alla nivåer av arabiska.

Kostnad

Priset kan kosta från 8 dollar/timme i en kurs med 6 elever, till 23 dollar/timme i en individuell kurs.

För mer information, kontakta oss på alps@abtslebanon.org eller på telefon 9611755025 och fråga efter Joelle (ALPS director)

Advertisements

1 Comment

  1. […] ALPS Beirut – modern standardarabiska (MSA) eller den levantisk arabiska dialekten, eller båda. […]

Comments are closed.

%d bloggers like this: