ALPS Beirut

Home » Classes » ALPS Beirut – Vælg moderne standardarabisk (MSA), levantisk arabisk, eller begge.

ALPS Beirut – Vælg moderne standardarabisk (MSA), levantisk arabisk, eller begge.

ALPS Beirut
The Academy of Languages and Practical Skills har til huse nær American University of Beirut i Hamra, og tilbyder undervisning i arabisk på alle niveauer. ALPS er en underafdeling af Institute of Middle East Studies (IMES) i Mansourieh, Libanon.

Praktisk information
Al arabiskundervisning inkorporerer almennyttig viden om Beiruts kultur og det daglige liv i byen, hvilket gør den studerende i stand til gøre brug af undervisningen allerede fra den første dag. Eftersom libanesere ikke lærer libanesisk arabisk i skolen, men kun i hjemmet, kan det være svært at finde egnede lærebøger til dette. Fortvivl dog ikke, da ALPS’ undervisningsmateriale er udviklet af lingvistiske eksperter, forfinet gennem flere års erfaring, og har vidst sig at producere fremragende resultater.

Privatundervisning
Det er vores enestående undervisere, samt vores små klassestørrelser, der i sandhed gør ”ALPS forskellen”. Dog tilbyder vi også privatundervisning mandag til fredag fra 8:00 til 20:00.

Fleksibilitet
ALPS tilpasser sig den enkelte studerendenes daglige tidsplan og imødekommer studerende på alle niveauer.

Vælg dit kursus
Vælg moderne standardarabisk (MSA), levantisk arabisk, eller begge.

MSA bruges i alle arabisktalende lande, i bøger, aviser, nyhedsudsendelser, formelle taler osv. Læs mere om MSA og mediearabisk kurser.

Levantisk arabisk tales i Levanten (Libanon, Syrien, Jordan og Palæstina) i uformelle sammenhænge, såsom derhjemme og blandt venner. Lær mere om levantisk arabisk kurser.

Vælg dit tempo
ALPS kurser varer typisk én måned ad gangen, hvor du selv vælger hvor mange undervisningstimer du vil have per uge. Undervisningen kan begynde når som helst i løbet af året.

Online arabiskundervisning via Skype
Studér arabisk ligegyldigt hvor du bor

Tilmeld dig privatundervisning over Skype, og lær moderne standardarabisk eller levantisk arabisk. Hver lektion består af 45 minutters undervisning, udelukkende med dig og en af vores undervisere. Vi vil fokusere på hvad du ønsker at lære, samt give dig personligt feedback og vejledning. Undervisning via Skype er tilgængelig for alle niveauer af arabisk.

Pris
Prisfastsættelsen er baseret på antallet af studerende i din klasse. Fra $8 per time i en klasse bestående af seks studerende til $23 per time for privatundervisning.

For mere information kontakt os på alps@alpslebanon.org eller på telefon +961 1755925 og spørg efter Joelle (lederen af ALPS).

Advertisements

1 Comment

  1. […] ALPS Beirut – Vælg moderne standardarabisk (MSA), levantisk arabisk, eller begge. […]

Comments are closed.

%d bloggers like this: